comcast stuck it to its customers today

General Discussion

  1. 67newport

    67newport Senior Member

    Messages:
    4,723
    Likes Received:
    8837
    Joined:
    Dec 20, 2014
    Location:
    eastern oh
    i went to turn on channel 70 tcm-turner classic movies and it wasn't on my channel line up went to a another tv with a different convertor box and said not authorized to view this channel. now you have to upgrade to a sports package that i will never watch for $10 more dollars a month that i will not pay ontop of my current rate. so now i will either down grade my cable the add the $10 or just drop my cable but i want to keep my internet and phone service. tcm is the main reason i still have the cable. what will they remove next and charge more for next metv? who has cut their cord with this f@#*&n company and what kind of trouble did they give you?
     
  2. BLUPORT

    BLUPORT Carpe Diem Cras FCBO Gold Member

    Messages:
    1,295
    Likes Received:
    1005
    Joined:
    Dec 10, 2018
    Location:
    Eastern NC
    I cut the cord a LONG time ago, and installed Kodi on an Amazon Fire Cube. I watch whatever I want, whenever I want.
     
    • Like Like x 2
  3. cantflip

    cantflip Old Jagoff with a Hat FCBO Gold Member

    Messages:
    10,226
    Likes Received:
    5404
    Joined:
    Nov 1, 2015
    Location:
    Orlando, FL
    AT&T Uverse... got tired of the charges years ago. Now just the bare minimum to keep the internet running and netflicks and amazon for something I'm going to fall asleep to anyhow (like RT66) or what crap Management wants to watch.
     
    • Like Like x 2
    • Agree Agree x 1
  4. detmatt

    detmatt Old Man with a Hat FCBO Gold Member

    Messages:
    23,171
    Likes Received:
    9081
    Joined:
    Nov 14, 2010
    TCM is one of my favorites too, I’m checking now. Those Bastards!!! Looks like I’m making a phone call today, I wonder what else they took??:soapbox:
     
    • Agree Agree x 1
  5. mr. fix it

    mr. fix it Old Man with a Hat

    Messages:
    6,398
    Likes Received:
    3842
    Joined:
    Aug 14, 2013
    Location:
    Welland, ON
    As did I about 6+ years ago.
    Not paying for cable or SAT to be bombarded with commercials & repeated episodes
    Went with the fastest possible Internet connection, Kodi & Netflix.
     
    • Like Like x 1
  6. swisherred

    swisherred Well-Known Member

    Messages:
    825
    Likes Received:
    411
    Joined:
    Jan 19, 2016
    Location:
    winston salem, nc
    I haven't had tv in years. It was the best thing I ever did. I have internet only..firestick and roku. Everything I want nothing I don't. They always call me wanting me to get tv...goes to voicemail. No home phone either.
     
    • Like Like x 1
    • Agree Agree x 1
  7. 70bigblockdodge

    70bigblockdodge Old Man with a Hat FCBO Gold Member

    Messages:
    11,170
    Likes Received:
    4465
    Joined:
    Jan 19, 2013
    Location:
    Avonmore Pa.
    They bring fast internet out my way I'm gone from Dish and Direct TV is worse.
     
    • Like Like x 1
  8. bluefury361

    bluefury361 Old Man with a Hat

    Messages:
    11,444
    Likes Received:
    7201
    Joined:
    Mar 9, 2011
    Location:
    Alabama Gulf Coast
    WIFI and Roku....... All you need. I do have an antenna which brings in the local channels free.
     
    • Like Like x 1
    • Agree Agree x 1
  9. Turboomni

    Turboomni Senior Member

    Messages:
    4,351
    Likes Received:
    1933
    Joined:
    Dec 14, 2015
    Location:
    MA
    I don't watch cable tv anymore. Don't watch tv anymore. Haven't in many years. Just the internet for info and shows on youtube.
     
    • Agree Agree x 2
    • Like Like x 1
  10. stubs300

    stubs300 Senior Member

    Messages:
    1,770
    Likes Received:
    667
    Joined:
    Oct 30, 2011
    Location:
    Free America
    Don't feel bad, PG&E's doing the same thing to their customers as well! Good Luck
     
    • Like Like x 1
  11. 67newport

    67newport Senior Member

    Messages:
    4,723
    Likes Received:
    8837
    Joined:
    Dec 20, 2014
    Location:
    eastern oh
    to get roku, kodi, fire cube would i need to get newer tv's flat screen or can you get this with on my crt tv's. no i am not up on todays new technology or gadgets.
     
    • Like Like x 1
  12. BLUPORT

    BLUPORT Carpe Diem Cras FCBO Gold Member

    Messages:
    1,295
    Likes Received:
    1005
    Joined:
    Dec 10, 2018
    Location:
    Eastern NC
    Yeah, you'd need a TV with an HDMI input.
     
  13. barnfind

    barnfind Senior Member

    Messages:
    4,081
    Likes Received:
    4256
    Joined:
    Nov 20, 2014
    Location:
    Around Town
    7 + years without cable, direct tv was too busy to set it up in our new place. 6 months later, they found the time, but we moved on. We have local, Netflix and hulu for short time. At 16.00 per month netflix is a bargain. We recently upgraded from a LED visio to a QLED 4k Samsung. TVs have changed alot in those 10 or so years.
     
    • Like Like x 1
  14. commando1

    commando1 Mr. Normal FCBO Gold Member

    Messages:
    32,325
    Likes Received:
    17630
    Joined:
    Mar 10, 2011
    Location:
    FUHOA Reservation, Sebring, Florida
    What's cable TV?
     
    • Like Like x 2
  15. mrfury68

    mrfury68 Well-Known Member

    Messages:
    855
    Likes Received:
    305
    Joined:
    Jul 15, 2015
    Location:
    Bethel Park PA
    I cut my FIOS TV & home phone I had with Verizon and just kept the WiFi. Savings of $140 per month. I have Roku and Amazon and an antenna for the local channels. I have a better quality picture without cable. The only thing I am missing is watching hockey. Those #$%@ sports networks make it impossible to pick up your local team through streaming. Talk about a monopoly.
     
    • Agree Agree x 2
    • Like Like x 1
  16. 78Brougham

    78Brougham Deplorable FCBO Gold Member

    Messages:
    9,597
    Likes Received:
    5357
    Joined:
    Nov 10, 2013
    Location:
    Wellsboro, PA
    Tell me about it. I grew up in Buffalo, I live 3 hours from there now and I'm still considered in there blackout region. I had dish then direct got rid of them both. When I called them they put the blame on the NHL. Said it was up to them.
     
    • Like Like x 1
  17. 65sporty

    65sporty Old Man with a Hat

    Messages:
    6,539
    Likes Received:
    1507
    Joined:
    Aug 24, 2013
    Location:
    Marlette,Mi
    I have Dish, if my internet was fast enough to stream everything Dish would be gone.
    They had a pissing match with Fox over the contract and just got it settled. We were without all Fox channels for a couple of weeks.
     
  18. commando1

    commando1 Mr. Normal FCBO Gold Member

    Messages:
    32,325
    Likes Received:
    17630
    Joined:
    Mar 10, 2011
    Location:
    FUHOA Reservation, Sebring, Florida
    I'll be honest, I can't for the life of me understand anyone paying for satellite or cable TV.
    You are are pissing away 2 to 4 times more than you need to.
    There's nothing they can possibly provide that I can't do better without them.
     
    • Agree Agree x 1
    • Disagree Disagree x 1
  19. stubs300

    stubs300 Senior Member

    Messages:
    1,770
    Likes Received:
    667
    Joined:
    Oct 30, 2011
    Location:
    Free America
    I can get the "baseball package" and watch the Cubbies as where I couldn't otherwise!
     
  20. detmatt

    detmatt Old Man with a Hat FCBO Gold Member

    Messages:
    23,171
    Likes Received:
    9081
    Joined:
    Nov 14, 2010
    I made the call and got TCM and everything that comes with it for no extra charge for at least a couple of months. That’ll give me time to get rid of cable.
     
    • Like Like x 2